NURΔQILΔH
Adik beradik terpisah
Tuesday, 25 December 2012 • 10:08 • 0 comments


Assalamualaikum !

okay hai hai hai. yang pasal PMR tuh kan, kalau aku cakap aku dapat 8A ke baru korang percayaaa ke ? hadesh . susahh siaaa nak kasi korang percaya .

k. ni post yang berkaitan dengan tajuk di atas . aku and adik adik aku bakal terpisah tahun depan . first first i was like ... peehh . excited gila nak jadi anak sorang . tapi , itu semua mesti tidak terjadi . mesti akrindu akan adik adik aku. tiga tiga berpisah . kalau korang mesti kan sedih ? :'( adik adik aku dah takde dengan aku. semua dah terpisahhH !!! *menjerit sekuat hati* rindu nak gaduh gila punya gila kat rumah . how sedih is thatt ? kalau tak terpisah pun , tiga tiga adik beradik akan bersama timee awal awal bulan or tahun je. eh ? bukan sama ke tuh ? ahh lantak ah .

tapi tapi tapi like seriously , tiga tiga tak duduk tempat yang sama . adik aku yang last sekali je tinggal dengan parents aku . aku and adik kedua dah takk . hua hua hua . sooo sad gilaa . bila semua dah duduk satu rumah balik emsti cakap macam gini kan ? "eh . kau adik aku ke ? asal lagi tinggi dari aku ? " "eh . kau kakak aku ke ? asal lagi comel ? " HAHAHAHAHA . yang comel tuh saje je . -_- hmm . k ., sumpah rindu adik beradikkk ><


PASTFUTURE
Her ♡
Qiqi ♥
Superb Sixteen ♥
From Malaysia ♥
Single Lady ♥

My Everything ♡

She is EVERYTHING to me
She bright up my life.
She is my GOSSIP partner ♥
Thanks for EVERYTHING :D

My Status
>> Mari kita doakan dia semoga dia cepat sembuh :'(
date : 15/06/2013
at:4:36 pm


>> Saya Sayang dia seorang je :'(
date : 15/06/2013
at:4:35 pm


>> Dah siap edit !
date : 30/03/2013
at:2:56 am


>> Rindu DIA
date : 30/03/2013
at: 2:56a.m


HISTORY

  • Raya :)
  • Happy Birthday To Me Brother :)
  • Selamat Hari Raya
  • Puasa :)
  • Holiday :)
  • Tuition :(
  • Ilovehim
  • jom text ?
  • saya minat dekat awak :)
  • stay school part 2 :)

  • D' Credits
    Template : N.Afiqah
    Basecode : Masterly_elmo
    Edited : Inspirit's Baby
    Re-dit : QIQI

    Header : Anis Student kecik