NURΔQILΔH
saya minat dekat awak :)
Saturday, 28 April 2012 • 08:13 • 0 comments
Hai readers !
kenapa blog dah pelik eh ? qi nak update pungg susahh sebab tak tahu nak tekan apa XD okay , ini untuk CAPITAL *>< saya suak diaa sangat sangat sangat . sehinggakan seperti saya nak PROPOSE awak . tahuuu takk !!! ishh ! aku suka gila kat kau ! bila lah boleh aku terus terang dekat kau ? :'( jom meet ? macam lah aku boleh keluar and macam lah kau nak keluar :/ whoahh  .rindunya dengan suara kau , ayat ayat text kau dalam HP :/ takpe , gambar kau lah pengubat rindu aku :/ 

ILOVEYOU BABE <3


PASTFUTURE
Her ♡
Qiqi ♥
Superb Sixteen ♥
From Malaysia ♥
Single Lady ♥

My Everything ♡

She is EVERYTHING to me
She bright up my life.
She is my GOSSIP partner ♥
Thanks for EVERYTHING :D

My Status
>> Mari kita doakan dia semoga dia cepat sembuh :'(
date : 15/06/2013
at:4:36 pm


>> Saya Sayang dia seorang je :'(
date : 15/06/2013
at:4:35 pm


>> Dah siap edit !
date : 30/03/2013
at:2:56 am


>> Rindu DIA
date : 30/03/2013
at: 2:56a.m


HISTORY

  • stay school part 2 :)
  • Bestday ever !
  • SadLife
  • school ;p
  • reti add , reti tegur
  • Trip to Bandung XD
  • Kak Eika :)
  • Edit Blog
  • pimple ? goshh :(
  • Account :)

  • D' Credits
    Template : N.Afiqah
    Basecode : Masterly_elmo
    Edited : Inspirit's Baby
    Re-dit : QIQI

    Header : Anis Student kecik