NURΔQILΔH
Puasa :)
Sunday, 22 July 2012 • 06:22 • 0 comments
salam , readers :) 

masuk hari nih dah dua hari aku puasa. :) yay ! *tepuk tangan* act nak cerita pasal hari nih. tadi pagi dia kejutkan aku bangun sahur :D bersemangat time tuh nak sahur . tetibe pulak aku sakit perut . konpem ler tak makan banyak xD then pukul 12 gituh ikut mummy and daddy pergi simpang renggam . perhh . jauh gila boleh ? dah lah panas gilaa tadi -,- lepas tuh sampai pukul 4 lebih gituh terus gi bazar . konpem lah aku tak turun . sebab panas gila tahap gaban xD

tengok kat twitter and facebook orang post " cuaca hari nih panas . yeah ! memang betul pun :D


PASTFUTURE
Her ♡
Qiqi ♥
Superb Sixteen ♥
From Malaysia ♥
Single Lady ♥

My Everything ♡

She is EVERYTHING to me
She bright up my life.
She is my GOSSIP partner ♥
Thanks for EVERYTHING :D

My Status
>> Mari kita doakan dia semoga dia cepat sembuh :'(
date : 15/06/2013
at:4:36 pm


>> Saya Sayang dia seorang je :'(
date : 15/06/2013
at:4:35 pm


>> Dah siap edit !
date : 30/03/2013
at:2:56 am


>> Rindu DIA
date : 30/03/2013
at: 2:56a.m


HISTORY

  • Holiday :)
  • Tuition :(
  • Ilovehim
  • jom text ?
  • saya minat dekat awak :)
  • stay school part 2 :)
  • Bestday ever !
  • SadLife
  • school ;p
  • reti add , reti tegur

  • D' Credits
    Template : N.Afiqah
    Basecode : Masterly_elmo
    Edited : Inspirit's Baby
    Re-dit : QIQI

    Header : Anis Student kecik