NURΔQILΔH
Holiday :)
Thursday, 7 June 2012 • 21:31 • 0 comments
harlo marshmallow readers :3

apa macam school holiday nih? best tak ? mesti best best kan holiday korang? :D aku pun macam korang jugak . bhahaha XD aku pergi genting je. sejuk gila boleh? -3- gigil gigil aku kat situ. tuh baru genting kan? dekat UK mesti lagi sejuk. :D adik aku sakit time pergi sana :( maybe sebab sejuk sangat kot :( kesiann k kesian :( siap kena injection lagi .

adik aku kejut mak aku pukul 2 pagi. sebab tak boleh bernafas. time tuh aku tengah tidur. then mak and ayah aku cakap "mak bawak adik pergi klinik dulu tau. nak ikut ke tak?" aku jawaab "tak nak" then then then then then . eh ? dah taip eh ? okay okay . sambung cerita.  THEN , aku pun tak boleh tidur. aku duduk dalam bilik sorang sorang >< takut k takut. aku bukak lah TV . keluar lah cerita indonesia. aku ingat dah pukul 8 pagi. that's why aku pelik asal keluar cerita indonesia ._.rupanya pukul 2 pagi .

MUMMY ! DADDY ! thanks for the holiday :3


PASTFUTURE
Her ♡
Qiqi ♥
Superb Sixteen ♥
From Malaysia ♥
Single Lady ♥

My Everything ♡

She is EVERYTHING to me
She bright up my life.
She is my GOSSIP partner ♥
Thanks for EVERYTHING :D

My Status
>> Mari kita doakan dia semoga dia cepat sembuh :'(
date : 15/06/2013
at:4:36 pm


>> Saya Sayang dia seorang je :'(
date : 15/06/2013
at:4:35 pm


>> Dah siap edit !
date : 30/03/2013
at:2:56 am


>> Rindu DIA
date : 30/03/2013
at: 2:56a.m


HISTORY

  • Tuition :(
  • Ilovehim
  • jom text ?
  • saya minat dekat awak :)
  • stay school part 2 :)
  • Bestday ever !
  • SadLife
  • school ;p
  • reti add , reti tegur
  • Trip to Bandung XD

  • D' Credits
    Template : N.Afiqah
    Basecode : Masterly_elmo
    Edited : Inspirit's Baby
    Re-dit : QIQI

    Header : Anis Student kecik