NURΔQILΔH
reti add , reti tegur
Friday, 30 December 2011 • 09:39 • 0 comments
hey readers . just nak cakap something . korang yang add QI dekad facebook qi , reti tegur lah ye ? jangan lah kedekut ilmu untuk taip . at least "Thanks Approve " .and , qi boleh lah tahu yang awak yang add qi tuh , friendly orangnya . saya pun nak berkawan korang yang add saya tuh . :)) boleh kan ? hehe .  hoho . bukan nak cakap apa pun . qi tak sombong lah . friendly lah . korang boleh tegur qi bila-2 masa lah :)) kekadang qi busy sikit . qi baik dengan korang , korang baik lah dengan qi .

FACEBOOK =  https://www.facebook.com/qiqichiro  <----- #nih Facebook saya
TWITTER= http://twitter.com/#!/qiqixoxohim #mention me if u follow me . THANKYOU . i will follow yours .


PASTFUTURE
Her ♡
Qiqi ♥
Superb Sixteen ♥
From Malaysia ♥
Single Lady ♥

My Everything ♡

She is EVERYTHING to me
She bright up my life.
She is my GOSSIP partner ♥
Thanks for EVERYTHING :D

My Status
>> Mari kita doakan dia semoga dia cepat sembuh :'(
date : 15/06/2013
at:4:36 pm


>> Saya Sayang dia seorang je :'(
date : 15/06/2013
at:4:35 pm


>> Dah siap edit !
date : 30/03/2013
at:2:56 am


>> Rindu DIA
date : 30/03/2013
at: 2:56a.m


HISTORY

  • Trip to Bandung XD
  • Kak Eika :)
  • Edit Blog
  • pimple ? goshh :(
  • Account :)
  • LOVE YOU
  • full of sadness :(
  • sekolah :P
  • 17NOV2011
  • menyampah !

  • D' Credits
    Template : N.Afiqah
    Basecode : Masterly_elmo
    Edited : Inspirit's Baby
    Re-dit : QIQI

    Header : Anis Student kecik