NURΔQILΔH
Trip to Bandung XD
Sunday, 25 December 2011 • 08:06 • 0 comments
FIRST DAY
bangun-2 pagi , mandi and so on . makan telur macam omelette , pak long yang masak . pergi airport singapore naik kereta agent kwn mak . then , dah sampai airport CHANGI ,jalan-2 . then , nak makan . pastuh , nampak anak mat salleh nih baring-2 atas lantai . kelakar gilaaaaaa . XD okay , sambung balik pada cerita sebenar . cousin aku sempat lagi onnline twitter dekad CHANGI AIRPORT . heheww :3 dah beberapa minit , pak agus sampai , then , aku kene duduk sorang-2 dekad belakang dengan BAGASI . (bahasa indon) shorform kan cerita \pendekkan cerita lah maksudnya/ , malam , qi gi jalan kaki dengan cousin ke PARIS VAN JAVA . wewitttss . OUTLET beb . murah gilerr . XD

SECOND DAY
bangun pagi , alarm bunyi , semua malas nak bangun . siap-2 pergi makan then tunggu pak agus \driver/ datang .  then pergi tumbakan perahu \gunung ang ada kawah/ . masuk dalam hutan , aku ada bodyguard yang pegang aku . sori to orang yang kita sayang . muehehehe :3 ada orang pegang kita . hekhek . abes tuh , awak tak pegang kita ? huahua . :( pergi strawberry farm , pergi RUMAH MODE OUTLET , jumpa kawan sekolah qi kat situh , beli nih , beli ituh . mwehehehe :3

THIRD DAY
bangun2 pagi , mandi and so on . siap-2 , pergi Trans Studio . pak long qi demam plus sakit perot . so , dia just ikut hantar qi and cousin-2 qi yang lain jea . hehe . best gila lah . naik macam kapal apa benda entah . lagi , bergamba-2 . lagi , naik kerete macam bumper car , and tengok 4D Marvel . best weyh . tapi , yang tengok marvel tuh kan , pening sikit tau . nak tahu sebab apa ? sebab kerusi dia goyang-2 macam real woii . haha . XD

FOURTH DAY
bangun-2 pagi , siap-2 , pergi pasar bharu . orang situ cakap , dekad situh , banyak pencuri . nak tahu tak pencuri dia laki ke perempuan ? meyh sini qi bagitahu . pencurinya perempuan . pelik kan ? beg if nak bawak , kene kedepan . hehewwww :3 then balik dari situh pergi kartika sari . tempat-2 brownish . then gi amanda pun sama jugak . then , pergi lagi rumah mode sebab tak puas jalan . then . balik blablabla .

FIFTH DAY
bangun-2 , siap-2 , mandi , makan and so on . tunggu pak agus sampai . and then , pergi airport bandung . rasa sedih je nak tinggalkan bandung . blablablblablaaaaaaaaaaaa , kapal terbang sampai , naik pastuh dalam beberapa jam dalam kapal terbang , wether dia tak berapa bagus . aku naik kapal terbang macam roller coster . takut gila . aku dah menjerit dah masa tuh . hehe . KBYE >< that's all

aku ngantuk and sori , cerita nih semuanya boring XD babaii . :)


PASTFUTURE
Her ♡
Qiqi ♥
Superb Sixteen ♥
From Malaysia ♥
Single Lady ♥

My Everything ♡

She is EVERYTHING to me
She bright up my life.
She is my GOSSIP partner ♥
Thanks for EVERYTHING :D

My Status
>> Mari kita doakan dia semoga dia cepat sembuh :'(
date : 15/06/2013
at:4:36 pm


>> Saya Sayang dia seorang je :'(
date : 15/06/2013
at:4:35 pm


>> Dah siap edit !
date : 30/03/2013
at:2:56 am


>> Rindu DIA
date : 30/03/2013
at: 2:56a.m


HISTORY

  • Kak Eika :)
  • Edit Blog
  • pimple ? goshh :(
  • Account :)
  • LOVE YOU
  • full of sadness :(
  • sekolah :P
  • 17NOV2011
  • menyampah !
  • oh tidakk !

  • D' Credits
    Template : N.Afiqah
    Basecode : Masterly_elmo
    Edited : Inspirit's Baby
    Re-dit : QIQI

    Header : Anis Student kecik