NURΔQILΔH
Kawad KRS
Saturday, 16 March 2013 • 11:40 • 0 comments
Assalamualaikum Readers

minggu lepas qi pergi kawad KRS. and macam macam berlaku. cerita happy , boring , sedih semua ada.
time tuh aku bengang sikit. haha. sebab apa nak tahu tak? sebab ...... aku jumpa budak sekolah baru aku. termasuk cikgu cikgu nya sekali. and i was like .. OMG ! cikgu atul ada ah ~ nak tegur ke taknak eh ? haha . time tuh , aku tegur je ah. sebab .. nanti kalau terserempak lagi lah mampushh . so , aku pun tegur . and cikgu bebel bebel dekat aku . and i was like ye kan je lah. 

then ada sorang abang form 5 ni, suruh aku tolong ambikkan gambar gambar budak krs perd. time tuh jugak lah camera aku dekat si nabil. aku lupa nak mintak dia camera tuh balik . haduih haduih. gambar gambar krs perd semua kat camera kawan kawan aku. i donno what to cakap dekat dia. hahhaha . 

gambar krs sikit je ah. kalau nak tengok gambar aku boleh ah. HAHAHA. ni lah separuhnyaa



ni guitar dia ><

Dear Crush.
You make me happy today. iloveyou :)


PASTFUTURE
Her ♡
Qiqi ♥
Superb Sixteen ♥
From Malaysia ♥
Single Lady ♥

My Everything ♡

She is EVERYTHING to me
She bright up my life.
She is my GOSSIP partner ♥
Thanks for EVERYTHING :D

My Status
>> Mari kita doakan dia semoga dia cepat sembuh :'(
date : 15/06/2013
at:4:36 pm


>> Saya Sayang dia seorang je :'(
date : 15/06/2013
at:4:35 pm


>> Dah siap edit !
date : 30/03/2013
at:2:56 am


>> Rindu DIA
date : 30/03/2013
at: 2:56a.m


HISTORY

  • Imma boring
  • ANYTHING
  • Crush :)
  • February 2013
  • Adik beradik terpisah
  • Raya :)
  • Happy Birthday To Me Brother :)
  • Selamat Hari Raya
  • Puasa :)
  • Holiday :)

  • D' Credits
    Template : N.Afiqah
    Basecode : Masterly_elmo
    Edited : Inspirit's Baby
    Re-dit : QIQI

    Header : Anis Student kecik