NURΔQILΔH
February 2013
Monday, 11 February 2013 • 09:44 • 0 comments

Assalamualaikum Readers and Hello !
so, long time i didn't post anything right ? miss me huh? me too. miss you double double much ! guess what? i jus move to new school. kinda cool there. but one thing i dislike about it, got assignment and must study from form 1 backk. hmm . never mind. keep study.

tukar bahasa ah sat. i got many many sweet storiesss ! one of the story is about my crush. and yes. aku dah mula sukakan dia balik. you know what? he is soo cute! ahh . *melt* adakah dia jodoh aku? hmm. harap harap ye ahh kan . ^_^ kalau lah dia dah ada hubungan dengan aku, aku nak jaga dia baik baik ! hihi :) taknak mengulangi kesilapan lama lagi . hmm. setiap hari aku boleh jadi gila tahu tak? disebabkan senyum sorang sorang. ahh . memang macam orang gila betul lah. hihi.

Sebelum Aku pindah :-
banyak kenangan dekat sekolah SMKIE tuh. masa aku kena pinggir , masa aku jadi tegak dan masa aku ganas. seriously aku cakap aku jadi jahat sikit masa form 4 . tuh pun sebab ramai sangat musuh kat sekolah tuh . sorang musuh aku dah berbaik . sorang lagi musuh tak tahu yang dia ada buat salah kat aku. lagi sorang tuh tahu dia ada buat salah dekat aku. terus takot nak layan aku ~ and guess what ? dua ekor musuh ni takkan aku maafkan except dia orang mintak maaf k.

oh yeah. ada story hangat. dulu budak tuh ada cakap macam gini "aku nak rampas dia dari qiqi" . you see ? sekarang dia dah dapat pun apa yang dia nak. eh cuit. lelaki tuh bahagia ke dengan kau? kau cuba suruh dia jujur dengan kau.. mesti tak punya. and KAU. jangan cari aku lagi. jangan suruh aku ingatkan kau lagi . Thanks for everythingg :P

BANU :)
you know what ? time aku last day dekat school smkie, banu menangis . depan aku. haa . time nih sweet sikit kott. aku lap kan air mata dia. sweet tak tak tak ? and bila aku balik rumah, aku bukak lah hadiah yang dia kasi aku tuh . and i was like. OMG ! comel gila 'Hello Kitty' nih :D tapi sayangnya love dia dah tertanggal sikit. you know what banu ? HARI HARI aku tidur dengan plushie nih. hihi . siap letak perfume lagi k :DDD banu, like i said. i will never leave you alone sampai kita habis sekolah or what , kita tetap persahabatan k :DD


PASTFUTURE
Her ♡
Qiqi ♥
Superb Sixteen ♥
From Malaysia ♥
Single Lady ♥

My Everything ♡

She is EVERYTHING to me
She bright up my life.
She is my GOSSIP partner ♥
Thanks for EVERYTHING :D

My Status
>> Mari kita doakan dia semoga dia cepat sembuh :'(
date : 15/06/2013
at:4:36 pm


>> Saya Sayang dia seorang je :'(
date : 15/06/2013
at:4:35 pm


>> Dah siap edit !
date : 30/03/2013
at:2:56 am


>> Rindu DIA
date : 30/03/2013
at: 2:56a.m


HISTORY

  • Adik beradik terpisah
  • Raya :)
  • Happy Birthday To Me Brother :)
  • Selamat Hari Raya
  • Puasa :)
  • Holiday :)
  • Tuition :(
  • Ilovehim
  • jom text ?
  • saya minat dekat awak :)

  • D' Credits
    Template : N.Afiqah
    Basecode : Masterly_elmo
    Edited : Inspirit's Baby
    Re-dit : QIQI

    Header : Anis Student kecik